1 | TEMEL KAVRAMLAR, YÖNETİM KAVRAMININ GELİŞİM SÜRECİ, YÖNETİM YAKLAŞIMLARI, YÖNETİM SÜRECİNİN İŞLEYİŞİ |
2 | YÖNETİMDE PLANLAMA FONKSİYONU, YÖNETİMDE ÖRGÜTLEME FONKSİYONU, YÖNETİMDE YÖNELTME FONKSİYONU, YÖNETİMDE KOORDİNASYON FONKSİYONU |
3 | YÖNETİMDE KONTROL FONKSİYONU, FİNANSAL YÖNETİM, MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ |
4 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNE GENEL BAKIŞ, YİYECEK İÇECEK ENDÜSTRİSİ |
5 | RESTORAN İŞLETMELERİNİN TANIMI VE ÖZELLİKLERİ |
6 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ORGANİZASYON YAPISI VE İŞLEYİŞİ |
7 | RESTORAN İŞLETMELERİNDE İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ VE İŞLEVLERİ |
8 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMESİ KURMAK İÇİN GEREKLİ TEKNİK VE FİNANSAL ÖZELLİKLER |
9 | ARA SINAV |
10 | YİYECEK VE İÇECEK ALANLARININ PLANLANMASI |
11 | SATIN ALMA SÜREÇLERİ |
12 | RESTORAN İŞLETMELERİNDE MALİYET HESAPLAMALARI |
13 | YİYECEK İÇECEK OTOMASYON SİSTEMLERİ, ÇEŞİTLERİ, FONKSİYONLARI |
14 | MENÜ PLANLAMASI, ÜRETİM PLANLAMASI |