1 | GIDA TEKNOLOJİNİN TEMEL PRENSİPLERİ |
2 | İŞ AKIŞI, SATIN ALMA VE HAMMADDE KABUL, DEPOLAMA |
3 | ÖN İŞLEME TEKNİKLERİ, İŞLEME TEKNİKLERİ |
4 | GIDA BOZULMALARI |
5 | SOĞUK MUHAFAZA |
6 | DONMUŞ MUHAFAZA |
7 | ISIL İŞLEMLER |
8 | PAKETLEME (VAKUM, MAP, KONTROLLÜ); VAKUMDA PİŞİRME (SOUS VİDE), AKTİF PAKETLEME, AKILLI PAKETLEME |
9 | ARA SINAV |
10 | KURUTMA, TUZLAMA, ASİTLENDİRME |
11 | OZONLAMA, DUMANLAMA, KATKI MADDELERİ |
12 | IŞINLAMA; MİKRODALGA, OHMİK ISITMA |
13 | NANOTEKLOLOJİ, ENKAPSÜLASYON TEKNOLOJİSİ |
14 | YENİ İŞLEME VE MUHAFAZA TEKNİKLERİ |