1 | PASTACILIĞIN GENEL KURALLARI ÖZELLİKLERİ |
2 | PASTA ÇEŞİTLERİ VE ÖZELLİKLERİ |
3 | PASTA ÜRETİMİNDE KULLANILAN ARAÇ VE GEREÇLER |
4 | PASTA ÜRETİMİNDE KULLANILAN MALZEMELERİN SEÇİMİ |
5 | PANDİSPANYA, PASTACI KREMASI, KREM ŞANTİ |
6 | GANAJ HAZIRLAMA VE ÇİKOLATALI PASTA |
7 | MEYVELİ YAŞ PASTA |
8 | KUTLAMA PASTALARI; DÜĞÜN PASTASI |
9 | ARA SINAV |
10 | ŞEKER HAMURU YAPIMI, MODELLEME VE KAPLAMA TEKNİKLERİ |
11 | CAKE POPS VE TART, TARTOLET |
12 | ÇİKOLATALI TATLILAR, SUFLE, PUDİNG, MOUSSE |
13 | ÇİKOLATA ERİTME, DAMPERLEME; DOLGULU, TRÜF ÇİKOLATA |
14 | ÇİKOLATA DEKORLARI, SÜSLEME TEKNİKLERİ |