1 | TURİZM VE TURİST KAVRAMI |
2 | TURİZM ENDÜSTRİSİNİ OLUŞTURAN ALT GRUPLARIN TANIMLARI VE BİRBİRLERİYLE OLAN ETKİLEŞİMİ |
3 | TURİZMİN İŞLEVLERİ |
4 | TURİZMİN ÇEŞİTLERİ, TURİZM ENDÜSTRİSİ |
5 | TURİSTLERİN DESTİNASYON TERCİHLERİ VE GASTORONOMİ |
6 | KÜLTÜREL TURİZM VE GASTRONOMİ |
7 | GASTRONOMİNİN ÜLKE TÜRİZMİNE KATKISI |
8 | FARKLI KÜLTÜRLER VE GASTROMOMİ |
9 | ARA SINAV |
10 | TURİSTİK OTELLER VE GASTRONOMİ |
11 | TURİSTİK OTELLER VE GASTRONOMİ |
12 | SEYAHAT ORGANİZASYONLARI VE GASTRONOMİ |
13 | TURİSTİK İKRAM HİZMETLERİ VE GASTRONOMİ |
14 | ULUSLARARASI ETKİNLİKLER VE GASTRONOMİ |