1 | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI İLE İLGİLİ TEMEL KAVRAMLAR;
DÜNDEN BUGÜNE GASTRONOMİ |
2 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNE GENEL BAKIŞ; YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ORGANİZASYON YAPISI VE İŞLEYİŞİ |
3 | MUTFAĞIN BÖLÜMLERİ VE İŞLEYİCİ |
4 | YİYECEK VE İÇECEK HAZIRLANMASINDA KULLANILAN ALET VE EKİPMANLAR; MUTFAKTA KULLANILAN ÖLÇÜ BİRİMLERİ |
5 | MUTFAK PERSONELİ VE GÖREV DAĞILIMI |
6 | YİYECEK VE İÇİCEKLERİN SINIFLANDIRILMASI VE ÖZELLİKLERİ |
7 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE SATIN ALMA, TESLİM ALMA VE DEPOLAMA |
8 | ÖN İŞLEMLER, TEMEL PİŞİRME TEKNİKLERİ |
9 | ARA SINAV |
10 | SERVİS YÖNTEMLERİ, RESTORAN YERLEŞİMİ VE DÜZENİ, ZİYAFET VE İKRAM HİZMETLERİ |
11 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ |
12 | GASTRONOMİDE HİJYEN VE SANİTASYON |
13 | GASTRONOMİ VE GÖRGÜ KURALLARI |
14 | GASTRONOMİ VE TURİZM |