Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi

Gıda Araştırmaları ve Uygulama Merkezin faaliyet alanları şunlardır: 

Katma değeri yüksek gıda maddesi tasarımı ve üretimi, gıda kalite ve güvenliği, gıda ve tüketici konularında sektör temsilcileri ile işbirliği halinde araştırma ve geliştirme projeleri gerçekleştirmek amacıyla kurulan İstanbul Aydın Üniversitesi Gıda Araştırmaları ve Uygulama Merkezi; gıda sektöründe küresel düzeyde eğilimleri yakından takip etmek, bu eğilimlere paralel araştırmalar yapmak ve bilgi üretmek, veri tabanları oluşturmak, gıda endüstrisi ile üniversite arasında işbirliğini artırmak, kamuoyunu gıda konusunda aydınlatmak amacıyla ulusal ve uluslararası nitelikteki panel, konferans, sempozyum ve kongre gibi toplantılar düzenlemek hedefi ile çalışmalarını sürdürmektedir.

güncelleme: 11/28/2024 17:51

  Müdürün Mesajı

İstanbul Aydın Üniversitesi Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi Türkiye'nin ve Dünya’nın Gıda Teknolojisi ve Gıda Güvenliği ile ilgili bölgesel ve küresel gelişmeleri takip ederek araştırmaları yapmayı ve bu alandaki ulusal birikimlere katkıda bulunmayı hedeflemektedir. Bu alan ile ilgili akademik camiayı, öğrencilerimizi ve toplumu bilinçlendirmek, araştırma çalışmalarının gelişmesine katkıda bulunmak merkezimizin temel amaçları arasındadır.
Dr. Öğr. Üyesi Ayla ÜNVER ALÇAY


Duyurular

Aydın Dergi

Aydın Gazete

Rehbere Sor

İletişim Bilgileri

Tanıtım Filmi