1 | ENDÜSTRİYEL YEMEK ÜRETİMİ TANIMLAR VE KAVRAMLAR |
2 | TOPLU BESLENME VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİ |
3 | DÜNYA’DA VE TÜRKİYE'DE YEMEK ÜRETİMİNİN ENDÜSTRİLEŞME SÜRECİ |
4 | ENDÜSTRİYEL YEMEK ÜRETİM SİSTEMLERİ |
5 | MERKEZİ ÜRETİM VE DAĞITIM |
6 | YERİNDE ÜRETİM VE DAĞITIM |
7 | HAZIR YEMEK TESİS VE ORGANİZASYONU |
8 | ENDÜSTRİYEL MUTFAK DONANIMI |
9 | ARA SINAV |
10 | TOPLU BESLENME VE PERSONEL EĞİTİMİ |
11 | TOPLU BESLENME SİSTEMLERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON |
12 | MALİYET PLANLAMA, KONTROLÜ VE PAZARLAMA |
13 | HAZIR YEMEK ENDÜSTRİSİNİN KARŞILAŞILAN SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER |
14 | MEVZUAT VE DİĞER YASAL ZORUNLULUKLAR |