1 | Vejetaryen beslenmenin tanımı ve tarihçesi |
2 | Vejetaryen beslenmenin sınıflandırılması ve özellikleri |
3 | Vejetaryen beslenmenin sağlık ve besin ögeleri açısından değerlendirilmesi |
4 | Vejetaryen mutfaklarda kullanılan kullanılan malzemeler |
5 | Vejeteryan yemeklerinin hazırlanma ilkeleri ve besin değeri açısından değerlendirilmesi (Başlangıçlar ve Mezeler) |
6 | Vejeteryan yemeklerinin hazırlanma ilkeleri ve besin değeri açısından değerlendirilmesi (Çorbalar) |
7 | Vejeteryan yemeklerinin hazırlanma ilkeleri ve besin değeri açısından değerlendirilmesi (Ana yemekler) |
8 | Vejeteryan yemeklerinin hazırlanma ilkeleri ve besin değeri açısından değerlendirilmesi (Tatlılar) |
9 | ARA SINAV |
10 | Diyet yemeklerinin özellikleri ve çeşitleri |
11 | Diyet yemekleri hazırlama teknik ve ilkeleri |
12 | Diyet menü hazırlama |
13 | Özel beslenme amaçlı yemek hazırlama |
14 | Özel beslenme amaçlı yemek hazırlama |