1 | BALIK YEMEKLERİNİN HAZIRLANMASI VE SUNUMU |
2 | BALIK YEMEKLERİNİN HAZIRLANMASI VE SUNUMU |
3 | BALIK YEMEKLERİNİN HAZIRLANMASI VE SUNUMU |
4 | DENİZ ÜRÜNLERİNDEN HAZIRLANAN YEMEKLER VE SUNUMU |
5 | BAKLAGİL YEMEKLERİNİN HAZIRLANMASI VE SUNUMU |
6 | BAKLAGİL YEMEKLERİNİN HAZIRLANMASI VE SUNUMU |
7 | RİSOTTOLAR |
8 | MANTAR YEMEKLERİ |
9 | ARA SINAV |
10 | YUMURTADAN HAZIRLANAN YEMEKLER VE SUNUMU |
11 | KÜMES HAYVANI ETİNDEN HAZIRLANAN YEMEKLER VE SUNUMU |
12 | KÜMES HAYVANI ETİNDEN HAZIRLANAN YEMEKLER VE SUNUMU |
13 | KÜMES HAYVANI ETİNDEN HAZIRLANAN YEMEKLER VE SUNUMU |
14 | PROJE ÇALIŞMASI |