1 | ZİYAFET VE İKRAM HİZMETLERİNİN TANIMI VE ÇEŞİTLERİ |
2 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİNİN ÖNEMİ |
3 | ZİYAFET VE İKRAM HİZMETLERİNDE PLANLANMASI VE YÖNETİMİ |
4 | ZİYAFETİ DEĞERLENDİRME KRİTERİ |
5 | ZİYAFET HİZMETLERİNİN SATIŞ VE PAZARLANMASI |
6 | KOKTEYL, TOPLANTI, GRUP YEMEKLERİNİN ORGANİZASYONU |
7 | ZİYAFET ORGANİZASYONLARINDA YİYECEK ÜRETİM SÜRECİNİN KONTROLÜ |
8 | ZİYAFET SALONUNUN DÜZENLENMESİ |
9 | ARA SINAV |
10 | ZİYAFETTE KÜLTÜREL FARKLILIKLARIN ÖNEMİ |
11 | ZİYAFETTE DEMOGRAFİK FARKLILIKLARIN ÖNEMİ |
12 | ZİYAFETLERDE PROTOKOL VE SERVİS |
13 | ZİYAFETTE HİJYEN VE SANİTASYON |
14 | ZİYAFET SATIŞ, MALİYET VE FİYATLAMA |