1 | TÜRK MUTFAĞININ GENEL NİTELİKLERİ, OSMANLI MUTFAĞI |
2 | TÜRK MUTFAĞINA ÖZGÜ ÇORBALAR |
3 | TÜRK MUTFAĞINA ÖZGÜ PİRİNÇ, BULGUR VE BAKLAGİL YEMEKLERİ |
4 | TÜRK MUTFAĞINA ÖZGÜ ET YEMEKLERİ |
5 | TÜRK MUTFAĞINA ÖZGÜ SEBZE YEMEKLERİ |
6 | TÜRK MUTFAĞINA ÖZGÜ SALATA, DOLMA, SARMA VE MEZELER |
7 | TÜRK MUTFAĞINA ÖZGÜ MAKARNA VE BÖREKLER |
8 | TÜRK MUTFAĞINA ÖZGÜ İÇECEKLER; TATLILAR |
9 | ARA SINAV |
10 | KARADENİZ BÖLGESİNE ÖZGÜ YEMEKLER |
11 | İÇ ANADOLU BÖLGESİNE ÖZGÜ YEMEKLER |
12 | GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİNE ÖZGÜ YEMEKLER |
13 | AKDENİZ BÖLGESİNE ÖZGÜ YEMEKLER |
14 | EGE BÖLGESİNE ÖZGÜ YEMEKLER |