1 | Oryantasyon / Tanışma |
2 | Toplu Beslenmenin Tanımı, Önemi, Toplu Beslenme Yapılan Kuruluşların Özellikleri |
3 | Toplu Beslenme Sistemlerinde Yönetim ve Organizasyon |
4 | Toplu Beslenme Sistemlerinde İnsan Kaynakları Yönetimi, Toplu Beslenme Çalışanlarının Organizasyonu ve Görev Tanımları |
5 | Toplu Beslenme Sistemlerinde Stratejik Yönetim |
6 | Toplu Beslenme Sistemlerinde Fiziki Koşullar, Mutfak ve Yemekhane Donanımı |
7 | Toplu Beslenme Sistemlerinde Kullanılan Araç-Gereçler |
8 | Ara Sınav |
9 | Menü Yönetim ve Denetimi |
10 | Menü Planlama – Özel Gruplar (çocuklar, yaşlılar, işçiler, vb.) |
11 | Standart Yemek Tarifeleri, Toplu Beslenme Sistemlerinde Oluşan Atıklar ve Önleme Yolları |
12 | Yiyecekleri Satın Alma Yöntemleri ve İlkeleri |
13 | Yiyecekleri Depolama Yöntemleri ve İlkeleri |
14 | Sınav Öncesi Konu Tekrarı |