Ders Planı / SEMİNER-I

Ders Bilgileri

Dersin Kredisi 2.0
Dersin AKTS Kredisi 4.0
Dersin Öğretim Dili Türkçe
Dersin Düzeyi Lisans , TYYÇ: 6. Düzey , EQF-LLL: 6. Düzey , QF-EHEA: 1. Düzey
Dersin Türü Zorunlu
Dersin Veriliş Şekli Yüz-Yüze Eğitim
Ders zorunlu veya opsiyonel iş deneyimi gerektiriyor mu ? Z
Dersin Koordinatörü Prof. Dr. HALİT TANJU BESLER
Dersi Veren(ler)
Dersin Yardımcıları

Amaç ve İçerik

Dersin Amacı Besin, beslenme ve diyetetik konularında seminer hazırlamayı ve sunmayı öğretmek.
Dersin İçeriği Besin, beslenme ve diyetetik ile ilintili güncel konularda yapılmış araştırmaların seminer sorumlusu öğretim elemanı ile birlikte seçilen bir konuda literatür taranarak incelenmesi ve sunulması.

Haftalık Ders Konuları

1Genel Giriş
2Seminer konusunun belirlenmesi
3Seminer konusunun belirlenmesi
4Konu ile ilgili kitap, makale ve diğer basılı materyal tarama
5Konu ile ilgili kitap, makale ve diğer basılı materyal tarama
6Konu ile ilgili kitap, makale ve diğer basılı materyal tarama
7Konu ile ilgili kitap, makale ve diğer basılı materyal tarama
8Konu ile ilgili kitap, makale ve diğer basılı materyal tarama
9Konu ile ilgili kitap, makale ve diğer basılı materyal tarama
10Konu ile ilgili bulunan materyallerin incelenmesi ve tartışılması
11Konu ile ilgili bulunan materyallerin incelenmesi ve tartışılması
12İncelenen materyaller ışığında seminerlerin ana başlıklarının belirlenmesi
13İncelenen materyaller ışığında seminerlerin ana başlıklarının belirlenmesi
14Genel değerlendirme

Kaynaklar

1-Beslenme ve Diyetetik Alanındaki Yayınlar