1 | Besin mikrobiyolojisine giriş, kapsamı ve tanımlar |
2 | Besin kirleticilerinin sınıflandırılması, bulaşma kaynakları ve yolları |
3 | Enterobacteriaceae familyası-I |
4 | Enterobacteriaceae familyası-II |
5 | Nonfermantatif Gram negatif basiller |
6 | Campylobacter jejuni, Vibrio cholera, Vibrio parahaemolyticus, Aeromonas, Brucella Spp |
7 | Bacillus cinsi, Clostridium perfringens - Cl. tyrobutyricum – Cl. botulinum |
8 | Ara sınav |
9 | Gram pozitif koklar, Gram pozitif sporsuz basiller, Lactobacillus Spp, Listeria Spp, Mycobacterium tuberculosis |
10 | Makro paraziter etkenlerin incelenmesi ve parazit hastalıkları |
11 | Mikotoksinler,Küfler ve mayalar |
12 | Viral etkenler |
13 | Probiyotikler ve Prebiyotikler |
14 | Probiyotikler ve Prebiyotikler |