1 | Gıda Mikrobiyolojisi Dersinin kapsamı, mikroorganizmalar ilegıda ilişkisi |
2 | Mikroorganizma gelişmesini etkileyen iç faktörler |
3 | Mikroorganizma gelişmesini etkileyen dış faktörler |
4 | Meyve ve sebzelerde mikrobiyal gelişme ve bozulmalar |
5 | Meyve suları ve konservelerde mikrobiyal gelişme ve bozulmalar |
6 | Süt ve süt ürünlerinde mikrobiyal gelişme ve bozulmalar |
7 | Fermantasyon ve laktik asit bakterileri |
8 | Et ve et ürünlerinde |
9 | Arasınav |
10 | Balık ve su ürünlerinde mikrobiyal gelişme ve bozulmalar |
11 | Tavuk, yumurta ve ürünlerinde mikrobiyal gelişme ve bozulmalar |
12 | Tavuk, yumurta ve ürünlerinde mikrobiyal gelişme ve bozulmalar |
13 | Soğukta muhafaza, proseslerin mikroorganizma gelişmesine etkileri |
14 | Proseslerin mikroorganizma gelişmesine etkileri |