1 | Konserve gıdalarda ısıl sterilizasyonda mikroorganizmaların PH ile ilişkisi |
2 | Fo ve Do degerlerinin hesaplanması |
3 | Fo ve Do degerlerine göre kapalı bir kutunun steriril olup olmadığının hesaplanması. |
4 | Sterilizasyon ve pastörizasyon işlemlerinin devamlı bir sistemde Fo ve Do degerlerinin hesaplanması |
5 | Gıda maddelerinde ısısal işlemden sonra bozulma olasıklarının hesaplanması |
6 | Gıdaların bozulma olasılığı |
7 | Gıdaların Değişik Metodlarla Sterilizsyonu |
8 | Gıdaların sterilizasyonunun değişik sıcaklıklarda hesaplanması |
9 | Ara sınav |
10 | İnkitalı sistemle gıdaların sterilizayonu |
11 | Gıdaların sterilizasyonun devamlı sistemle yapılması |
12 | Gıdaların soğukta depolanması |
13 | Gıdaların dondurma işlem temelleri |
14 | Gıdaların dondurularak muhafazası |