INTRANET
UBİS
EBS
İDARİ BİRİMLER
WEB-MAIL
İLETİŞİM
EN
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Etkinlik
> Pide Atölyesi
> İnsanlığın Gerçek Dostları
> Michlein Mutfak Sırları
> Meze Atölyesi
> Baklava & Katmer Atölyesi
> Turizm Şenliği
> Mutfakta Yalınlık ve Özgürlük
> Gastronomik Trendler
> Gastronomi Zirvesi
> Bir Tutam Mutfak, Bir Tutam Hayat
> Unlu Mamüller Atölyesi
> Pİ Günü
> Gastronomi Bölüm Tanıtımı - ATV
> Uygulamalı Profesyonel Aşçılık Kursu
> Hitit Mutfağı
> Peynir Aşkına
> Japon Mutfağı - Washoku
> Turkish Arab Universities Conference
> Food I Love You - TV Channel Pyatnitsa
> Chinese Food Festivali
> Teknik Gezi - Öztirkayiler
> Bayim Olur musun Fuarı
> Topraktan Fincana Kahve
> Yediden Yetmişyediye Lezzet Avı
> Her Yönüyle Bulgur
> Gastronomica Fest
> Üniversiteli Gençler Yarışıyor
> Ustaya Danış
> Gurmefest2017
> İnsanlığın Gerçek Dostları
> III. Aşçılık Kampı
> Engelsiz Lezzetler
> Kemal Sunal Kültür ve Sanat Haftası
> İtalyan Lezzetleri
> Turizm Haftası Şenliği
> Çağdaş Türk Mutfağır
> İstanbul Culinary Cup 2017
> Bir Asçının Dünlüğü-ChefMuratAslan
> Universiade 2017
> Ekmek Çöpe Gitmesin
> ELMA PAPRİKA
> AtvEkoPazar
> Unişef- Bein Gurme
> MOLEKÜLER GASTRONOMİ
> RESTORAN İŞLETMECİLİĞİ
> Gastronomide Yeni Eğilimler > IKA 2016
> Pi Günü Etkinliği
> II. Ulusal Aşçılık Kampı
> FOODTHEMENTAL
> Çiftlikten Çatala ET
> Füzyon Mutfak
> Geleneksel İtalyan Mutfağı
> I. Ulusal Aşcılık Kampı
> Şapkadan Lezzet Çıkaran Şefler Buluşması
> Mutfak Zirvesi
güncelleme: 21.11.2022 12:48
EUA Kurumsal Öz değerlendirme Programı İzleme Raporu