IKA 2016

  ​Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü yarı zamanlı öğretim üyelerinden Duygu Tuğcu, 21-26 Ekim 2016 tarihleri arasında Almanya'nın Erfurt


<p>​Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü yarı zamanlı öğretim üyelerinden Duygu Tuğcu, 21-26 Ekim 2016 tarihleri arasında Almanya&#39;nın Erfurt şehrinde gerçekleştirilen Uluslararası Aşçılık Olimpiyatları&#39;nda (IKA 2016) &quot;Artistik Mutfak&quot; kategorisinde altın madalya aldı.&#160;</p><p><span id="ms-rterangepaste-start" aria-hidden="true"></span><a href="http://www.medyatakip.com/medya_sistem/gb_videooynat.php?gnosif=5FWAiR5lu4E7WAUynhWYlA..&amp;mnosif=NNQDEGc6tPc.&amp;st=2">http://www.medyatakip.com/medya_sistem/gb_videooynat.php?gnosif=5FWAiR5lu4E7WAUynhWYlA..&amp;mnosif=NNQDEGc6tPc.&amp;st=2</a><span id="ms-rterangepaste-end" aria-hidden="true"></span><br/></p>

Yayınlandı:
21.10.2016

Kategori:
Etkinlik

Alt Kategori:
seminer

Birim:
 

Departman:
 

  No