1 | Meyve ve Sebzelerin Bileşimi/Salçada pH tayini, siyah benek tayini |
2 | Meyve ve Sebzelerin Bileşimi/Salçada kuru madde tayini |
3 | Meyve Ve Sebzelerin Bozulma Nedenleri ve Mikrobiyolojisi/Salçada asitlik tayini |
4 | Meyve Ve Sebzelerin Bozulma Nedenleri ve Mikrobiyolojisi/Salçada tuz tayini |
5 | Meyve ve Sebzelerde Ön İşlemler/Konserve üretimi |
6 | Meyve ve Sebzelerde Ön İşlemler/
Konservede süzme ve net ağırlık/Konserve üretimi |
7 | Konserve Üretim Teknolojisi/Konservede bombaj kontrolü |
8 | Ara sınav |
9 | Meyve ve Sebze Konservelerinde Bozulmalar/Turşu üretimi |
10 | Salça Üretimi/Turşuda asitlik tayini |
11 | Salçanın Kalite Faktörleri
/Meyve suyunda askorbik asit tayini |
12 | Reçel Marmelat Jöle Üretim Teknolojisi/Meyve suyunda şeker tayini |
13 | Meyve ve Sebzelerin Soğutulması ve Dondurulması
/Pekmezde HMF tayini |
14 | Kurutma Teknolojisi
Sirkede toplam asitlik |