1 | Sütün tanımı ve genel özellikleri+ Laboratuar genel kuralları ve süt uygulamaları akışı (Uygulama) |
2 | Sütün besleyici değeri ve sütün karbonhidratları + Sütte pH tayini (Uygulama) |
3 | Sütün besleyici değeri ve sütün proteinleri + Sütte özgül ağırlık tayini (Uygulama) |
4 | Sütün yağları + Sütte yağ tayini (Uygulama) |
5 | Sütün vitamin ve mineralleri ve Sütün diğer bileşenleri + Sütte karbonat tayini (Uygulama) |
6 | Sütün fiziksel ve kimyasal özellikleri + Sütte formaldehit tayini (Uygulama) |
7 | Süt mikrobiyolojisi ve starter kültürler + Sütte hidrojenperoksit tayini (Uygulama) |
8 | Sütün eldesi ve işletmeye kabulü + Sütte asitlik tayini (Uygulama) |
9 | Arasınav |
10 | İçme sütü teknolojisi + Sütte nem ve kuru madde tayini (Uygulama) |
11 | Yoğurt ve ayran teknolojisi + Yoğurt yapımı (Uygulama) |
12 | Peynir teknolojisi + Yoğurtta asitlik tayini (Uygulama) |
13 | Tereyağ teknolojisi + Kuru madde tayini (Uygulama) |
14 | Kondanse süt, süt tozu ve dondurma teknolojisi + Süt ürünlerinde kül tayini (Uygulama) |