1 | Kasaplık Hayvan Etlerinin Tanım Ve Özellikleri
Kanatlı Etlerinin Tanımı Ve Özellikleri |
2 | Etin Morfolojik Yapısı
Kasaplık Hayvan Etlerinin Elde Edilişi
Kanatlı Hayvan Etlerinin Elde Edilişi |
3 | Ette Postmortal Değişimler |
4 | Etlerin Muhafazası |
5 | Kasaplık Hayvan Gövdelerinin Sınıflandırılması Ve Derecelendirilmesi |
6 | Gövde Etlerinin Parçalanması |
7 | Et Teknolojisinde Kullanılan Temel Alet Ve Gereçler
Et Ürünlerinde Kullanılan Katkı Maddeleri- Baharat |
8 | Doğal Ve Yapay Kılıflar
Taze et preparatlarının hazırlanması |
9 | Çiğ Et Karışımlarının hazırlanması |
10 | Fermente Sucuk Teknolojisi |
11 | Emülsifiye Et Ürünleri Teknolojisi |
12 | Kürlenmiş Et Üretimi; Jambon teknolojisi |
13 | Pastırma Teknolojisi |
14 | Kavurma Teknolojisi; Konserve Teknolojisi
Füme Dil Teknolojisi; Jöle İşkembe-Paça Teknolojisi |