1 | Hazır yemek sektörünün tarihçesi |
2 | Yiyecek ve içecek işletmelerinde sınıflandırma |
3 | Yiyecek ve içecek işletmelerinde planlama ve pazarlama |
4 | Menü planlama |
5 | Satın alma ve depolama |
6 | Gıdaların hazırlama yöntemleri |
7 | Mutfak organizasyonu , donanım ve tasarımı |
8 | Toplu beslenme sisteminde hijyen ve sanitasyon |
9 | Arasınav |
10 | Hazır yemek mutfağında rastlanan iş kazaları ve müdahale yöntemleri |
11 | Mutfak ekipmanları ve kullanım şekilleri |
12 | Mutfakta kullanılan temel gıda maddeleri ve hazırlık metodları |
13 | Hazır yemek işletmelerinde kalite kontrol ve sunum HACCP VE ISO 22000 uygulamaları |
14 | Hazır yemek işletmelerinde HACCP VE ISO 22000 uygulamaları |