1 | GIDA TEKNOLOJİNİN TEMEL PRENSİPLERİ |
2 | GIDALARIN RAF ÖMRÜ VE MUHAFAZA YÖNTEMLERİ |
3 | ÖN İŞLEME TEKNİKLERİ-1-HAMMADENİN
TEMİZLENMESİ-AYIRMA İŞLEMLERİ |
4 | ÖN İŞLEME TEKNİKLERİ-2-BOYUT KÜÇÜLTME VE
KARIŞTIRMA İŞLEMLERİ |
5 | GIDA BOZULMALARI |
6 | KATKI MADDELERİ |
7 | TUZLAMA, DUMANLAMA, ASİTLENDİRME |
8 | SOĞUK VE DONMUŞ MUHAFAZA |
9 | ARA SINAV |
10 | ISIL İŞLEMLER-1 |
11 | ISIL İŞLEMLER-2, RADYASYON UYGUMALARI VE IŞINMLAM |
12 | KURUTMA |
13 | PAKETLEME (VAKUM, MAP, KONTROLLÜ); AKTİF PAKETLEME |
14 | YENİ İŞLEME VE MUHAFAZA TEKNİKLERİ (Akılı paketleme, OZONLAMA, OHMİK ISITMA) |