1 | Unların tanımı, çeşitleri ve özellikleri |
2 | Unlu mamül üretiminde kullanılan temel araç ve gereçler |
3 | Unlu mamül üretiminin genel prensipleri ve temel aşamaları |
4 | Özleştirilerek hazırlanan hamur uygulamaları |
5 | Mayalı hamur uygulamaları, Ekmek çeşitleri |
6 | Yaprak hamur uygulamaları |
7 | Kıyılarak yapılan hamur uygulamaları |
8 | Çırpılarak yapılan hamur uygulamaları |
9 | ARA SINAV |
10 | Tatlıların tanım, çeşit ve özellikleri |
11 | Sütlü tatlılar |
12 | Şerbetli Türk tatlıları |
13 | Meyve tatlıları Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
14 | Tatlı süsleme ve dekarosyanu, tatlıların sunumu |