1 | KÜLTÜR, MUTFAK KÜLTÜRÜ KAVRAMLARI; KÜLTÜR VE YEME İÇME ALIŞKANLARI ARASINDAKİ İLİŞKİLER |
2 | MUTFAK KÜLTÜRÜ ÜZERİNE ETKİLİ FAKTÖRLER YİYECEK ÜRETİMİ VE TÜKETİMİNE EKONOMİK, SOSYAL, POLİTİK VE KÜLTÜREL BAKIŞ |
3 | ŞARAP VE MUTFAK KÜLTÜRÜ |
4 | TÜRK VE OSMANLI SARAY MUTFAĞININ GENEL ÖZELLİKLERİ |
5 | ANADOLU MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN BÖLGELERE GÖRE GENEL ÖZELLİKLERİ |
6 | ORTADOĞU MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN GENEL ÖZELLİKLERİ |
7 | ASYA MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN GENEL ÖZELLİKLERİ |
8 | AVRUPA MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN GENEL ÖZELLİKLERİ |
9 | ARA SINAV |
10 | VEJETARYENLİK VE BENZERİ DİĞER BESLENME ŞEKİLLERİ |
11 | MARİE-ANTOİNE CAREME VE GEORGE-AUGUSTE ESCOFFİER’DEN GÜNÜMÜZE KLASİK MUTFAĞIN GEÇİRDİĞİ EVRELER |
12 | ENDÜSTRİ DEVRİMİNDEN GÜNÜMÜZE YEMEK ÜRETİM SİSTEMLERİNİN GEÇİRDİĞİ EVRİM |
13 | TOPLU BESLENME VE CATERİNG HİZMETLERİ |
14 | YENİ BESLENME ANLAYIŞLARI; SON YILARDA MUTFAK KÜLTÜRÜNDE GÖRÜLEN DEĞİŞİMLER VE TRENDLER |