1 | MUTFAK DONANIMI, MUTFAK ORGANİZASYONU |
2 | MUTFAK ARAÇ/GEREÇLERİ VE KULLANIMI |
3 | ÜRETİM PLANLAMA, REÇETE OKUMA VE ANLAMA |
4 | TEDARİK, DEPOLAMA YÖNTEMLERİ |
5 | YEMEK HAZIRLAMA ÖNCESİ ÖN HAZIRLIKLAR |
6 | TEMEL KESME VE DOĞRAMA TEKNİKLERİ (SEBZE, MEYVE) |
7 | TEMEL KESME VE DOĞRAMA TEKNİKLERİ (DİĞER) |
8 | TEMEL PİŞİRME TEKNİKLERİ (HAŞLAMA, KAYNATMA, BUĞULAMA) |
9 | ARA SINAV |
10 | TEMEL PİŞİRME TEKNİKLERİ (YAĞDA KIZARTMA, DERİN YAĞDA KIZARTMA, SOTE) |
11 | TEMEL PİŞİRME TEKNİKLERİ (IZGARA, KAVURMA, FIRINDA PİŞİRME) |
12 | TEMEL PİŞİRME TEKNİKLERİ (DİĞER) |
13 | TEMEL SERVİS VE SUNUM TEKNİKLERİ |
14 | TABAK HAZIRLAMA, SÜSLEME VE DEKORE ETME |