1 | TEMEL SERVİS BİLGİLERİ, SERVİS ÖNCESİ YAPILAN HAZIRLIKLAR, SERVİSİN BASAMAKLARI |
2 | YEMEK SERVİS SİSTEMLERİ VE ÇEŞİTLERİ |
3 | SERVİS VE SUNUM İÇİN KULLANILAN TEKNİK MALZEMELER VE KULLANIMI |
4 | MASA YERLEŞİM VE HAZIRLAMA TEKNİKLERİ |
5 | SICAK VE SOĞUK YEMEKLERİN SERVİSİ |
6 | SICAK VE SOĞUK YEMEKLERİN SERVİSİ |
7 | SICAK VE SOĞUK YEMEKLERİN SERVİSİ |
8 | YEMEK SÜSLEME SANATI VE DEKORATİF YEMEK SUNUMLARI |
9 | ARA SINAV |
10 | ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEKLERİN İÇECEKLERİN SERVİS VE SUNUMU |
11 | SICAK İÇECEKLERİN SUNUMU |
12 | PASTANE ÜRÜNLERİNİN SUNUMU |
13 | DAVRANIŞ KURALLARI; KİŞİSEL HİJYEN |
14 | SERVİS MALZEME VE EKİPMANLARININ HİJYENİ |