1 | Yiyecek İçecek Endüstrisine ve Yiyecek İçecek Yönetimine Giriş |
2 | Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Kuruluş Çalışmaları ve Araştırmaları |
3 | Yiyecek İçecek Bölümü ve Organizasyon Yapısı |
4 | Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Hijyen, Sanitasyon ve Güvenlik |
5 | Beslenme |
6 | Mönü |
7 | Servis |
8 | Üretim (Mutfak) |
9 | ARA SINAV |
10 | Bar-İçki Bilgisi ve Servisi |
11 | Yiyecek İçecek Döngüsü ve Maliyet Kontrolü |
12 | Konuk ile İlişkiler ve Şikayetler ile İlgilenme |
13 | Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Pazarlaması |
14 | Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Pazarlaması |