1 | Kat hizmetleri departmanının tanımı, konaklama işletmeciliğinde önemi, organizasyon yapısı. |
2 | Kat hizmetleri departmanında personel işleri |
3 | Planlama kavramı, kat hizmetleri departmanında iş programları, envanter ve işgücü planlaması, performans ve verimlilik standartları. |
4 | Kat hizmetleri departmanı ile departmanlararası ve departman içi bilgi akışı. |
5 | Kat hizmetleri departmanında iş-materyal-performans-oda maliyet kontrolü. |
6 | Kat hizmetleri departman bütçesinin hazırlanması, bütçe kalemleri, gelirler, kontrol. |
7 | Kat hizmetleri departmanında kullanılan malzemeler. |
8 | Kat hizmetleri departmanında temizlik temizlik. |
9 | ARA SINAV |
10 | Misafir odalarının dekorasyonu. |
11 | Kat hizmetleri departmanında hijyen, kişisel hijyen, su hijyeni, müşteri ve personel alanlarında hijyen. |
12 | Kat hizmetleri departmanında güvenlik. |
13 | Çamaşırhane yönetimi. |
14 | Kat hizmetleri standartları, kuralları, kullanılan kelimeler ve misafir ilişkileri değerlendirmesi. |