Röportajlar

İstanbul Aydın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve AFAM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan; millet bahçesi fikrinin Türkiye’nin geldiği sosyoekonomik evre itibariyle önemli bir toplumsal unsur olacağını ifade et
Öğrenciler için Lisans Yerleştirme Sınavları’nın tamamlanması ile birlikte geriye bir tek geleceklerine en iyi şekilde hazırlanacakları üniversiteleri seçmelerinde kaldı.
Türkiye Sigarayla Savaş Derneği Başkanı Dr. Mustafa Aydın, sigaranın son molekülü yok oluncaya kadar savaşımlarının süreceğini söyledi.
İstanbul Aydın Üniversitesi, Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Ayşin Kaplan Sayı ile çocuk haklarını konuştuk.
“Beni Ödülle Cezalandırma” kitabının yazarı eğitim bilimci Dr. Özgür Bolat, İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin düzenlediği söyleşide, çocuk yetiştirmede doğru bilinen yanlışları anlattı.

güncelleme: 31.3.2017 14:02