1 | Tohumla üretme, tanımı, kullanım nedenleri, çimlendirme ortamları |
2 | Çimlenmeyi etkileyen koşullar. Çimlenmeyi uyarıcı işlemler |
3 | Tohum ekimi (tohum ekim kapları, tohum ekim yöntemleri, şaşırtma) |
4 | Vegetatif üretme çeşitleri, çelikle üretme (çelik alma, çeliklere uygulanan işlemler, köklenmeyi uyarıcı maddeler) |
5 | Köklendirme ortamları, çeliklerde köklenmeyi etkileyen koşullar |
6 | Çeliklerde söküm, söküm sonrası işlemler |
7 | Aşı ile üretme anaç çeşitleri, anaç üretimi, aşının tutmasını etkileyen faktörler, aşılama zamanları |
8 | Aşı alet ve malzemeleri, aşı çeşitleri, göz aşıları |
9 | Kalem aşıları, aşı sonrası bakım işlemleri |
10 | Ara Sınav |
11 | Daldırma ile üretme tanımı, kullanım nedenleri |
12 | Daldırma yöntemleri |
13 | Özelleşmiş gövdelerle üretim (Soğan, yumru, rizom) |
14 | Doku kültürü ile üretme |