1 | İç mekan bitkisi kavramı, Süs bitkisi çeşitleri, |
2 | İç mekan Süs Bitkilerinin Sınıflandırılması, Ekolojik isteklerine göre sınıflandırma, ışık faktörü |
3 | Sıcaklık ile Su ve nem faktörleri |
4 | Form özelliklerine göre sınıflandırma |
5 | Yaprak ve Çiçek özelliklerine göre sınıflandırma |
6 | İç mekan süs bitkilerinde gerekli bakım işlemleri, saksı değiştirme |
7 | Toprak ve Gübreleme |
8 | Bitkilerde besin maddesi noksanlığında ortaya çıkan belirtiler |
9 | Bitkilerde besin maddesi fazlalığında ortaya çıkan belirtiler |
10 | Ara Sınav |
11 | Sulama, Havalandırma, Budama ve Temizleme İşlemleri |
12 | Öemli iç mekan bitkileri, Anthurium, Aphelandra, Agave, Aloe,Ananas, Asparagus |
13 | Begonia, Caladium, Callistemon, Cactus, camellia, Cyclamen, Dieffenbachia |
14 | Dracaena, Fatsia, Ficus, Guzmania, Hoya, Maranta, Monstera, Sansavieria, Schefflera |