Projelerimiz

1. TÜBİTAK 1002-C Doğal Afetler Odaklı Saha Çalışması Acil Destek Programı Projesi (2023-Devam ediyor)

Afetzedeler için Sağlanan Yemek Çadırları ve Gıda Dağıtım Yerlerindeki Yardımların Beslenme İhtiyacını Karşılama Durumlarının Değerlendirilmesi
Yürütücü: Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Begüm Kalyoncu Atasoy
2. EU Projesi (2022-Devam ediyor)
Development of Intercultural Communication Skills in Physiotherapy Practice and Nutrition through an E-learning Course on Movement Analysis and Therapy 
Yürütücü: Prof. Dr. Haydar Özpınar
3. AvH Vakfı Projesi (2021-2023) 
Türk Kahvesinin Çekirdek Aşamasından Paketleme aşamasına kadar geçen sürede Fenolik Bileşiklerin Miktarlarındaki Değişikliklerin Araştırılması Türlerinde Fenolik Bileşiklerin Dağılımının İncelenmesi
Yürütücü: Prof. Dr. Haydar Özpınar
4. Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi (2021-2023) 
Meyve-sebze atıkları ile zenginleştirilmiş gluten içermeyen fonksiyonel yeni ürünlerin geliştirilmesi
Yürütücü: Dr. Öğr. Üyesi Zehra Gülsünoğlu KONUŞKAN
5. AvH Vakfı Projesi (2019-2020) 
Ekmeklik Buğdaylarda Amilaz tripsin İnhibitör Varlıklarının Araştırılması
Yürütücü: Prof. Dr. Haydar Özpınar
6. Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi (2018-)
Ag-Kil-Doğal Antibakteriyel Kemik Çimentosu Kompozitlerin Sentezi Ve DFT Yöntemi İle Teorik Hesaplamaların Karşılaştırılarak, Antibakteriyel Özelliklerinin İncelenmesi
Yürütücü: Doç. Dr. Gülay Baysal
7. Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi (2019-2020)
Kuşaklar El Ele Eğitim Programı: Nitel Bir Çalışma
Araştırmacı: Dr. Öğr. Üyesi Ülkü Demirci

güncelleme: 1.4.2024 12:27