Üniversitelerin Afet Acil Durum Kapasitelerini Değerlendirme Toplantısı


​İstanbul Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü organizasyonunda 7 Şubat 2019 tarihinde Yeşilköy Sivil Savunma Şube Müdürlüğü yerleşkesinde İstanbul ili içerisinde yer alan üniversitelerin afet ve acil durumlara yönelik kapasitelerinin değerlendirildiği toplantıya üniversitemizden AFAM Koordinatörü Serhat Yılmaz ve İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Emre Ulupınar katıldı. 

Toplantıda üniversiteleri temsilen gelen katılımcılar kurumlarının mevcut kapasiteleri ve karşılaştıkları problemler hakkında bilgilendirme yaptı. Toplantıda ayrıca İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün ortak ne tür projeler hayata geçirebileceği değerlendirildi. Toplantı sonrasında İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün yeni hizmete giren eğitim kompleksine yönelik teknik bir gezi düzenlendi. 

Kompleks içerisinde yer alan sarsma tablaları, simülasyon uygulamaları, arama kurtarma çalışmalarına yönelik uygulama alanları, köpekli arama kurtarmada yer alan köpekler için hazırlanan tesisler toplantıya katılanlara yönelik düzenlenen gezide tanıtıldı. 


12.jpg

güncelleme: 26.6.2019 11:33