1 | Biyokimyasal ve mikrobiyoloji laboratuvarlarının tanıtılması, gerekli teknik ekipmanın incelenmesi |
2 | Laboratuvar güvenlik sistemleri |
3 | Kalite kontrol sistemlerinin öğrenilmesi, laboratuvar validasyonu hakkında bilgi verilmesi |
4 | TSE EN ISO/IEC 17025 ve TS EN ISO 15189 standardın incelenmesi |
5 | TSE EN ISO/IEC 17025 ve TS EN ISO 15189 standardın incelenmesi |
6 | TSE EN ISO/IEC 17025 ve TS EN ISO 15189 standardın incelenmesi |
7 | ARA SINAV |
8 | Analitik proseslerin farklılaştırılması, analitik prosedurlerin kalitesi ve kalite kontrol |
9 | Analitik metotların oluşturulması |
10 | Örneklerin analize hazırlanması ve örnek hazırlama teknikleri |
11 | Örnek hazırlama teknikleri |
12 | Analitik metotların karakterize edilmesi, kalibrasyon, dedeksiyon limitleri, blank değerleri. |
13 | Standartların oluşturulması, iç standart uygulanması, günlük ayarlamalar |
14 | Laboratuvar kalite kontrollerinin denetlenmesi |