Design Talks 2019

DESIGN TALKS.png

Design Talks 2019 kapsamında Bölüm Başkanımız Prof. M. Reşat Başar'ın moderatörlüğünü üstlendiği, konuşmacı olarak Öğr. Gör. Caner Çokbulan, Grafik Tasarım Bölümü mezun öğrencisi Oğuzcan Arslan, Grafik Tasarım Bölümü öğrencileri Gizem Güney ve Erdim Türkay'ın yer aldığı ''Tasarımda Tipografik Yaklaşımlar'' adlı panel gerçekleştirildi. Panelde Öğr. Gör. Caner Çokbulan'ın proje yürütücülüğünü yaptığı ''Do You Remember Me?'' adlı tipografi projesinden bahsedildi. ''Do You Remember Me?'' başlığı altında deprem temasının işlendiği çalışmalarda, sıkça kullanılan görsel anlatım yerine yapıbozuma uğramış tipografik afişler ve enstalasyon çalışması kullanılarak konu farklı bir yöntem ile ifade edildi.

güncelleme: 1.11.2021 13:55