Grafik Tasarım Buluşmaları ‘’19 - Öğr. Üyesi Onur Yazıcıgil ile Tipografi, Yazı Karakteri Tasarımı ve Kültürü

ıstype.png

Fakültemizin Grafik Tasarım Buluşmaları kapsamında ''Tipografi ve Yazı Karakteri Tasarımı ve Kültürü'' başlıklı söyleşinin afişini Arş. Gör. Süeda Şatır tasarladı. 28 Şubat 2019 tarihinde turuncu salonda gerçekleşti. Söyleşide Sabancı Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Onur Yazıcıgil, ürettiği tipografi çalışmalarını sundu. Akabinde kurucusu olduğu tipografi İSType(İstanbul Tipografi Seminerleri)'ın gerçekleştireceği seminer ve atölye programlarından bahsetti. Etkinliğe Grafik Tasarım bölüm öğrencilerinin ilgisi yoğun oldu. Grafik Tasarım Bölüm Başkanı Doç. Elanur Pilici'nin yürüttüğü etkinliğe Grafik Tasarım Bölümü öğretim üyeleri ve Çizgi Film ve Animasyon Bölümü öğretim üyeleri katıldı.

güncelleme: 25.10.2021 12:05