Hakkımızda

İstanbul Aydın Üniversitesi bünyesinde 2008-2009 yılından bu yana eğitim ve öğretimine başarıyla devam eden Eğitim Fakültemiz, programlarının arasına 10.  olarak Müzik Öğretmenliği Programını eklemiştir.

2021-2022 eğitim öğretim yılında alanında ve mesleğinde uzman akademik kadrosu, müzik eğitimi bölümüne yönelik sınıfları, çalışma atölyeleri ve sahneleri ile öğretmen adaylarına kapılarını açacaktır. Harmanlanmış Öğretim yöntemleri ile derslerine, güz döneminde, hem çevrimiçi hem yüz yüze başlayacak olan Müzik Öğretmenliği Programı'nda, çağdaş düşünebilen, aydın, mesleki açıdan donanımlı müzik öğretmenleri ve sanatını uzmanlıkla icra eden bireyler yetiştirilmesi hedeflemektedir.

Hem Kamu Kuruluşlarına bağlı hem Özel Sektörde yer alan okul ve kurslarda, mesleki formasyonları tam şekilde öğretmenlik yapmaya ve akademik ilerlemeye hak kazanacak olan mezunlarımız aynı zamanda tüm koro ve orkestralarda da sanatçı-icracı olarak yer alabilecektir.

güncelleme: 29.5.2021 02:27