Marka Yönetimi ve Sürdürülebilir Yaşam

hit-ogrencileri-sektorle-bulusuyor-marka-yonetimi-ve-surdurulebilir-yasam-para2.jpeg

İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü bünyesinde bulunan İAÜ PR Atölye'nin düzenlediği 'Halkla İlişkiler ve Tanıtım Öğrencileri Sektörle Buluşuyor' etkinlikler dizisinin 2018-2019 eğitim öğretim yılı bahar dönemi beşinci etkinliği 24 Nisan 2019 Çarşamba günü saat 14:00'de D Blok Mavi Salon'da gerçekleştirildi. Etkinliğe Panasonic Life Solutions Türkiye Kurumsal Marka Genel Müdürü Aysel Özaltınok ve Panasonic Life Solutions Kurumsal İletişim & KSS Müdürü İlker Çelik konuşmacı olarak katıldı.

'İnsanlara Dokunmak'

Birer iletişimci olarak işin teoriğinin yanında insana dokunma zorunluluğuna değinen Aysel Özaltınok, yaşı ne olursa olsun, çocuğun ya da büyüğün ruhuna ve duygularına dokunulduğu  an ilkeli ve uyumlu bir marka olunabileceğini söyledi.

'Sürdürülebilirlik İçin Hep Daha Fazla'

Aysel Özaltınok, dünyada bu kadar gelişme varken sürdürülebilirliğin çok önemli olduğunu ancak bir taraftan üretirken diğer taraftan tükettiğimiz için sürdürülebilirliğin göründüğü kadar kolay olmadığına değindi. Sürdürülebilirlik için teknolojik gelişmelerin yanında bizim de değişmemiz gerektiğini söyleyen Özaltınok, duygusal zekanın çok fazla öne çıkmasıyla iletişimcilerden daha fazla iş birliği, koordine şeklinde çalışma, daha fazla düşünme ve irdeleyerek yanıt verip daha fazla merak etme şeklinde beklentilerin olduğunu vurguladı.

'360° İletişim'

Konuşmasının sonunda marka yönetiminde iletişim ve halkla ilişkilerin öneminden bahsederken neyi nasıl yapacağımız, hangi hizmeti kimlere nasıl sağlayacağımız konularında 360° iletişim planı ile çalışmanın çok önemli olduğuna değinerek, bu planın yanında içinde bulunduğumuz kültür, alışkanlıklar, beklenti, hedef kitle gibi konuların önemine de dikkat çekti.

Etkinlik, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Deniz Akbulut'un Aysel Özaltınok'a günün anlam ve önemini belirten bir plaket takdim etmesiyle son buldu.

8ok25-8zg1q.jpg

quco0-agwka.jpg