Halkla İlişkiler Nedir, Uygulama ve Örnek Çalışmalar

afiş.jpg

Üniversitemizin İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü, öğrencilerini sektör profesyonelleri ile bir araya getirmek için "Halkla İlişkiler ve Tanıtım Öğrencileri Sektörle Buluşuyor" adı altında etkinlikler dizisi gerçekleştiriyor. Bu kapsamda ilk etkinlik Feveran İletişim kurucu ortaklarının katılımıyla 28 Ekim 2016 Cuma günü saat 11.00'de Mavi Salon'da yapıldı.

Feveran İletişim'in kurucu ortakları Tülin Çeneli Dönmez ile Ali Kahraman'ın konuk konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte Türkiye'de iletişim sektörünün durumu, yeni nesil iletişim kavramı, halkla ilişkiler ajanslarının yapıları ve ne şekilde çalıştıkları ile halkla ilişkiler alanında sık yapılan hataların neler olduğu masaya yatırıldı.

Halkla ilişkiler ekibi üyelerinde aranan özelliklerin ve iletişimde stratejik planlamanın nasıl yapıldığının da anlatıldığı etkinlik soru-cevaplar eşliğinde interaktif olarak gerçekleşti.

halkla ilişkiler nedir 3.JPG

EZ5B5223.JPG