1 | Tahıllardan Numune Alma ve Hazırlama, Buğdayda Yabancı Madde Miktarı Tayini |
2 | Buğdayda Hektolitre Ağırlığı Tayini |
3 | Buğdayda Tane İriliği ve Sertliği Tayini |
4 | Buğdayda Un Verimi Tayini, Buğdayda Nem Tayini |
5 | Buğdayda Protein, kül ve nişasta tayini |
6 | Buğdayda Düşme Sayısı Tayini, Buğdayda Sedimantasyon Değeri Tayini |
7 | Buğdayda Gluten Tayini |
8 | Buğdayda Gluten İndeks Değeri Tayini, Buğday Ununda Duyusal Analizler |
9 | Ara Sınav |
10 | Buğday Ununda Kimyasal Analizler |
11 | Buğday Ununda Fizikokimyasal Analizler |
12 | Ekmeklerde Duyusal ve Kimyasal Analizler |
13 | Makarnalarda Duyusal ve Kimyasal Analizler |
14 | Genel Tekrar |