1 | Meyve sebze ve ürünlerinin bileşimi, bileşenlerin özellikleri ve insan beslenmesindeki yeri |
2 | Meyve sebze ve ürünlerinin bileşimi, bileşenlerin özellikleri ve insan beslenmesindeki yeri |
3 | Meyve sebze ve ürünlerinde kalite parametreleri ve genel kalite kriterleri |
4 | Meyve sebze ve ürünlerinin bileşimi, bileşenlerin özellikleri ve insan beslenmesindeki yeri |
5 | Kalite güvenliği |
6 | Asgari Kalite Temin Yöntemi |
7 | Meyve sebze ve ürünlerinde fiziksel ve kimyasal kalite |
8 | Meyve sebze ve ürünlerinde fiziksel ve kimyasal kalite |
9 | Ara Sınav |
10 | Meyve sebze ve ürünlerinde fiziksel ve kimyasal kalite |
11 | Meyve sebze ve ürünlerinde kontaminasyon, kritik kontrol noktaları |
12 | Meyve sebze ve ürünlerinde kontaminasyon, kritik kontrol noktaları |
13 | Meyve sebze ve ürünlerinde sanitasyon |
14 | Meyve sebze ve ürünlerinde kalite kusurları |