[1] Kayhan M. 2005. Yemeklik Yağ Rafinasyon Teknolojisi. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Kitaplar Serisi: 7, 234 sayfa, Ankara.
[2] Gunstone F.D. 2004.The Chemistry of Oils and Fats Sources, Composition, Propertiesand Uses. Blackwell Publishing Ltd., UK.
[3] Sikorski Z.E., Kolakowska A. 2003. Chemical and Functional Properties of Food Lipids.CRC Pres LLC, USA.
[4] Kayhan M. 2003. Yağ Kimyası. ODTÜ Geliştirme Vakfı Yayıncılık ve İletişim A. Ş. Yayını 2003 Basım, 220 sayfa, Ankara.
[5] Kayhan M. 2002. Modifiye Yağlar e Üretim Teknolojileri. ODTÜ Geliştirme Vakfı Yayıncılık ve İletişim A. Ş. Yayını 2002 Basım, 288 sayfa, Ankara.