1 | Gıda Mikrobiyolojisi temel kavramları- tanımları |
2 | Gıda kirleticilerinin sınıflandırılması, bulaşma kaynakları ve yolları |
3 | Farklı prosesler sırasında bulaşan etken mikroorganizmaların sınıflandırılması (fungi-virus-bakteri vb) |
4 | Enterobacteriaceae Familyası |
5 | Enterobacteriaceae Familyası |
6 | Salmonella spp. (2 türü) - Shigella spp. (4 tür) |
7 | Cronobacter sakazakii, Erwinia Spp. Proteus Spp.Serratia Spp. Pseudomonas ve İlişkili Bakteriler, Acetobacter Spp. vb. |
8 | Arasınav |
9 | Gram pozitif sporsuz basiller |
10 | Gram pozitif koklar |
11 | Bacillaceae |
12 | Clostridiaceae |
13 | Campylobacter, Vibrio, Aeromanas, Legionella. Brucella |
14 | Gıdayla İlişkili Funguslar, Mikotoksinler, Parazitler Viruslar |