1-Altuğ Tomris, Duyusal Test Teknikleri, Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yayınları nu.:28, Birinci baskı, İzmir, 1993. Başoğlu, Fikri, Gıda Kalite Kontrolü, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ders Notları: 50, Bursa, 2004. TS 3707, Duyusal Analizler-Terimler ve Tanımlar, Türk Standartları Enstitüsü, Ankara, 1982.
Altuğ Onoğur T., Elmacı Y. (2011). Gıdalarda Duyusal Değerlendirme. İzmir: Sidas Yayınevi.
Anonim. 2012. Duyusal test teknikleri. Ankara: TC. Milli Eğitim Bakanlığı.
Altuğ, T. 1993. Duyusal test teknikleri. İzmir: E.Ü. Müh. Fak.
Altuğ, T. Ova, G. Demirağ, K. Kurtcan, Ü. (1995). Gıda kalite kontrolü. İzmir: E.Ü. Müh. Fak.
Gould, V.A. 1977. Food quality assurance. USA: AVİ. Pub. Co.İnc