[1] Cemeroğlu B. 2007. Gıda Analizleri. Gıda Teknolojisi Derneği Yayınları No: 34, Ankara
[2] Yetim H., Kesmen Z. 2009. Gıda Analizleri. Erciyes Üniversitesi Yayınları. Kayseri.
[3] Nielsen S.S. 2003. Food Analysis (Third Edition) Kluwer Academic / Plenum Publishers, New York, 2003
[4] Weaver, C.M. and Daniel, J.D. 2003. The Food Chemistry Laboratory: A Manual for Experimental Foods, Dietetics, and Food Scientists, Vol. 16, ISBN 0849312930 CRC Press, Boca Raton, FL 2003.
[5] Uylaşer V., Başoğlu F. 2011. Temel Gıda Analizleri. Dora Basım Yayın Ltd Şti. Bursa.
[6] Evrensel S.S. 2011. Laboratuvar Teknikleri. Dora Basım Yayın Ltd. Şti. Bursa.
[7] Gıda Analizleri Laboratuvar Notları (A. Avcı, D. Angın, H. Sıçramaz, A. Sarıçam, İ. Çantık).