Apiko Balık ürünleri kitabının yazarı aynı zamanda Şef olan Çiğdem Alagök’ü ağırladık. Şef olma yolculuğundaki tecrübelerini bizlerle paylaştı.
Güler yüzü ve bitmeyen enerjisi ile Private Şef Merve Kabak ile açma yapma etkinliği gerçekleştirdik.
Şef Sandra Öz ve öğrencilerimizle keyifli bir etkinlik gerçekleştirdik.
Mutfaklara giriş yapmadan önce 1. Sınıf öğrencilerimize Öğr.gör. Emre Yılmaz hocamızın eşliğinde Mutfakta İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verildi.
Üniversitemiz ev sahipliğinde 4. Türk Arap Yükseköğrenim kongresi gerçekleştirildi. Öğrencilerimizle birlikte gelen konuklarımız için hazırlamış olduğumuz ürünlerimizin ikramını gerçekleştirdik.
67 ülkeden alanında uzman akademisyenlerin katıldığı 9. Uncusu düzelenen Avrasya Yükseköğretim Zirvesi (EURIE) 'ne öğrencilerimizle birlikte katılım gerçekleştirdik.
18.05.2023 tarihinde Aşçılık programı hocalarımız Öğr.gör.Özlem Yıldırım, Öğr.gör.Oğuzhan Tınmaz ve Öğr.gör.Eren Altunbağ Türkiye'nin ilk Gastronomi sokağı olma özelliği taşıyan Üsküdar Gastronomi sokağını ziyaret ederek incelemelerde bulunmuşlardır.
06.05.2023 tarihinde Aşçılık programı olarak Kabataş erkek lisesinde gerçekleştirilen etkinliğe öğrencilerimizle katılım sağlayarak okulumuz ve programımız üzerine söyleşilerde bulunduk.
01.03.2023 tarihinde gerçekleştirilen Eurie2023 Avrasya Yükseköğretim Zirvesine öğrencilerimizle birlikte katılım sağladık.
11.01.2023
Program hocalarımızdan Öğr.gör.Özlem Yıldırım ile Öğr.gör.Eren Altunbağ "Yarının Mutfağı" Etkinliğine katılarak sıfır atık projeleri kapsamında detaylı bilgi alışverişi gerçekleştirmişlerdir.
19.12.2022
Alanında uzman olan Sayın Öğr. Gör. Asuman Kerkez hanımefendiyi okulumuzda ağırladık geçmişten günümüze dünyaya armağan olan bulguru tüm detayları ile dinledik. Öğrencilerimiz açısından çok faydalı ve eğitici bir etkinlik oldu.
24.11.2022
Yarının mutfaklarına ulaşabilmek için sürdürülebilirlik kavramının öğrenilmesi ve öğretilmesi gerekmektedir. Bu noktada bizlere misafir olan Sayın Murat Tapik ile öğrencilerimizle "Tarladan Sofraya Sürdürülebilirlik" adlı etkinliği gerçekleştirdik.
12.11.2022
Chef Sinem Özler ile gastronominin geleceğini ve yeni trendlerini konuştuk. Gastronomi alanındaki değerli tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşarak onlara meslek hayatında bir rol model olup, mutfak konusunda aydınlanmalarını sağlamıştır.
30.09.2022
İAÜ ailesine yeni katılan öğrencilerimizle birlikte kampüs gezisi gerçekleştirdik. Uzun yıllar yaşayıp hatıra biriktirecekleri kampüsümüzü tanıma fırsatları oldu.
04.06.2022
2022 yılı mezunlarımız ile piknik etkinliği gerçekleştirdik.
2019
Milliyet Gazetesi Favori Lezzetler 2019 Ödül töreninde İstanbul Aydın Üniversitesi Aşçılık Programı özel üniversiteler kategorisinde “En Favori Aşçılık Programı Bulunan Özel Üniversite” olmuştur..