Etkinlikler

PHOTO-2024-03-20-16-51-54 2.jpgPHOTO-2024-03-20-16-51-54 3.jpgPHOTO-2024-03-20-16-51-54 4.jpgPHOTO-2024-03-20-16-51-54.jpg


Apiko Balık ürünleri kitabının yazarı aynı zamanda Şef olan Çiğdem Alagök’ü ağırladık. Şef olma yolculuğundaki tecrübelerini bizlerle paylaştı.

IMG_1743.jpgPHOTO-2024-03-17-20-43-40 2.jpgPHOTO-2024-03-17-20-43-40 3.jpgPHOTO-2024-03-17-20-43-40 4.jpgPHOTO-2024-03-17-20-43-40 5.jpgPHOTO-2024-03-17-20-43-40.jpg

PHOTO-2024-03-17-20-43-41 2.jpgPHOTO-2024-03-17-20-43-41.jpg


Güler yüzü ve bitmeyen enerjisi ile Private Şef Merve Kabak ile açma yapma etkinliği gerçekleştirdik.


PHOTO-2024-03-10-12-10-14 2.jpgPHOTO-2024-03-10-12-10-14 3.jpgPHOTO-2024-03-10-12-10-14 4.jpg


PHOTO-2024-03-10-12-10-14.jpgPHOTO-2024-03-10-12-10-14 5.jpgPHOTO-2024-03-10-12-10-14 6.jpg

Şef Sandra Öz ve öğrencilerimizle keyifli bir etkinlik gerçekleştirdik.


1-is-guvenligi-4.PNG1-is-guvenligi-3.PNG

1-is-guvenligi-2.PNG1-is-guvenligi-1.PNG


Mutfaklara giriş yapmadan önce 1. Sınıf öğrencilerimize Öğr.gör. Emre Yılmaz hocamızın eşliğinde Mutfakta İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verildi.


4-turk-arap-5.jpg4-turk-arap-2.jpg4-turk-arap-1.jpg

4-turk-arap-3.jpg4-turk-arap-4.jpg4-turk-arap-6.jpg4-turk-arap-3.jpg4-turk-arap-8.jpg4-turk-arap-7.jpg


Üniversitemiz ev sahipliğinde 4. Türk Arap Yükseköğrenim kongresi gerçekleştirildi. Öğrencilerimizle birlikte gelen konuklarımız için hazırlamış olduğumuz ürünlerimizin ikramını gerçekleştirdik.


ascilik-etkinlik-9-avrasya-1.jpg


ascilik-etkinlik-9-avrasya-2.jpgPHOTO-2024-03-06-21-23-50 2.jpg


67 ülkeden alanında uzman akademisyenlerin katıldığı 9. Uncusu düzelenen Avrasya Yükseköğretim Zirvesi (EURIE) 'ne öğrencilerimizle birlikte katılım gerçekleştirdik.



ascilik-hocalarimiz-1.jpg


18.05.2023 tarihinde Aşçılık programı hocalarımız Öğr.gör.Özlem Yıldırım, Öğr.gör.Oğuzhan Tınmaz ve Öğr.gör.Eren Altunbağ Türkiye'nin ilk Gastronomi sokağı olma özelliği taşıyan Üsküdar Gastronomi sokağını ziyaret ederek incelemelerde bulunmuşlardır.



ascilik-etkinlik-1.jpgascilik-etkinlik-2.jpg


06.05.2023 tarihinde Aşçılık programı olarak Kabataş erkek lisesinde gerçekleştirilen etkinliğe öğrencilerimizle katılım sağlayarak okulumuz ve programımız üzerine söyleşilerde bulunduk. 


Eurie2023-1.jpgEurie2023-2.jpg


01.03.2023 tarihinde gerçekleştirilen Eurie2023 Avrasya Yükseköğretim Zirvesine öğrencilerimizle birlikte katılım sağladık. 


6.jpg7.jpg

11.01.2023

Program hocalarımızdan Öğr.gör.Özlem Yıldırım ile Öğr.gör.Eren Altunbağ "Yarının Mutfağı" Etkinliğine katılarak sıfır atık projeleri kapsamında detaylı bilgi alışverişi gerçekleştirmişlerdir.


5.jpg

19.12.2022

Alanında uzman olan Sayın Öğr. Gör. Asuman Kerkez hanımefendiyi okulumuzda ağırladık geçmişten günümüze dünyaya armağan olan bulguru tüm detayları ile dinledik. Öğrencilerimiz açısından çok faydalı ve eğitici bir etkinlik oldu.


4.jpg

24.11.2022

Yarının mutfaklarına ulaşabilmek için sürdürülebilirlik kavramının öğrenilmesi ve öğretilmesi gerekmektedir. Bu noktada bizlere misafir olan Sayın Murat Tapik ile öğrencilerimizle "Tarladan Sofraya Sürdürülebilirlik" adlı etkinliği gerçekleştirdik.


3.jpg

12.11.2022

Chef Sinem Özler ile gastronominin geleceğini ve yeni trendlerini konuştuk. Gastronomi alanındaki değerli tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşarak onlara meslek hayatında bir rol model olup, mutfak konusunda aydınlanmalarını sağlamıştır. 


2.jpg

30.09.2022

İAÜ ailesine yeni katılan öğrencilerimizle birlikte kampüs gezisi gerçekleştirdik. Uzun yıllar yaşayıp hatıra biriktirecekleri kampüsümüzü tanıma fırsatları oldu.


1.jpg

04.06.2022

2022 yılı mezunlarımız ile piknik etkinliği gerçekleştirdik. 


2019

Milliyet Gazetesi Favori Lezzetler 2019 Ödül töreninde İstanbul Aydın Üniversitesi Aşçılık Programı özel üniversiteler kategorisinde “En Favori Aşçılık Programı Bulunan Özel Üniversite” olmuştur.. 




güncelleme: 21.3.2024 11:02