Etkinlik 1 -

Mühendislik ve Teknoloji Sertifika Programı

IAU Teknoloji Geliştirme Merkezi öncülüğünde 16.02.2022 ile 03.03.2022 tarihleri arasında düzenlenen Mühendislik ve Teknoloji Sertifika Programına katılınarak 17.02.2022 tarihinde Endüstri Devrimleri konulu yaklaşık iki buçuk saat süren Webinar düzenlenmiştir. Bil Koleji Öğrencileriyle gerçekleştirilen keyifli sohbette Endüstri 4.0 süreci hakkında bilgilendirme yapılmış, önceki Endüstri devrimleri incelenmiş ve her bir Endüstri Devriminin bir ihtiyaçtan doğduğu bulgusu paylaşılmıştır. Burdan hareketle yeni Endüstri Devrimlerinin de yine birtakım ihtiyaçlara çözüm arama sürecinden doğacağı öngörüsü paylaşılmıştır. Öğrencilerin de soruları alınarak interaktif bir seminer gecirilmiştir.

Banner_instagram.jpeg

EndustriDevrim2.png

EndustriDevrim1.png

Etkinlik 2 -

Okyanus Koleji Kariyer Günleri - 25.02.2022

Endüstri 4.0 UYGAR olarak Okyanus Koleji 2022 Kariyer günleri kapsamında 25.02.2022 tarihinde Bayrampaşa Okyanus Kolejinde Endüstri Mühendisliği Meslek tanıtımıyla birlikte İAU Endüstri 4.0 UYGAR tanıtımı gercekleştirilmiştir. Okyanus Koleji Öğrencileriyle gerçekleştirilen keyifli sohbette Endüstri 4.0 süreci hakkında bilgilendirme yapılmış, önceki Endüstri devrimleri incelenmiş ve her bir Endüstri Devriminin bir ihtiyaçtan doğduğu bulgusu paylaşılmıştır. Burdan hareketle yeni Endüstri Devrimlerinin de yine birtakım ihtiyaçlara çözüm arama sürecinden doğacağı öngörüsü paylaşılmıştır. Öğrencilerin de soruları alınarak interaktif bir seminer geçirilmiştir.

OkyanusKolej5.jpeg

OkyanusKolej8.jpeg