1 | Sterilizasyon kavramları, Asepsi –Antisepsi |
2 | El yıkama, steril eldiven giyme/çıkarma, steril set açma, steril paket açma, steril yeşil bohça açma teknikleri |
3 | Hastane enfeksiyonları ve hastane enfeksiyonlarından korunma |
4 | Malzeme yıkama ve hazırlama üniteleri |
5 | Dekontaminasyon, dezenfeksiyon ve çeşitleri |
6 | Sterilizasyon özellikleri ve çeşitleri ve ısı ile sterilizasyon |
7 | Gaz ile sterilizasyon, |
8 | Ara Sınav |
9 | Kimyasal sterilizasyon |
10 | Sterilizasyon ünitesinin özellikleri, sterilizatörleri |
11 | Sterilizasyonda güvenlik testleri |
12 | Setlerin kodlanması ve dokümantasyonu |
13 | Steril malzemenin depolanması ve korunması |
14 | Genel değerlendirme |