Etkinlikler

20 Şubat 2024 tarihinde Ekonomi ve Finans Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erginbay Uğurlu Dicle Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Songur ile Yapay Zeka ve Veri Bilimi Üzerine webinar gerçekleştirdi.

20-02-2024-dort.jpeg

''Covid -19 Pandemisi Sonrası Türkiye Ekonomisi'' 05.02.2024 -13.00 da gerçekleştirdik. Mart 2020'de başlayan ve dünyayı etkisini altına alan Covid -19 pandemisi karşısında dünya ile benzer tepkiler vererek ekonomide durgunluğun önüne geçmeye çalışan Türkiye'nin aldığı önlemler konuşuldu. TC Merkez Bankası'nın para politikaları değerlendirildi. Türkiye ekonomisinin 2018 de başlayan kur kaynaklı kırılganlığının aslında pandemi döneminde dünya konjonktürünün aksine ekonomik büyümesinin negatif olmadan devam edebilmesi tartışıldı. Son olarak, soru-cevap bölümünde öğrencilerimizden maliye ve para politikaları üzerine gelen sorular yanıtlandı.''

05-02-2024-bir.jpg

24 Ocak 2024 tarihinde Ekonomi ve Finans Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erginbay Uğurlu Hitit Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yusuf Muratoğlu ile Dünyada Artan Eşitsizlikler üzerine bir webinar gerçekleştirdi.

24-ocak-2024-dort.jpeg

24 Ocak 2024 tarihinde saat 14.00'te "Bir Kuşak Bir Yol projesi ve Ekonomik Etkileri"

konulu webinar yapılmıştır. Konuşmacının Dr.Öğr.Üyesi Musa KESKİN'in olduğu webinarın

moderatörlüğünü Arş.Gör. Ecem COŞAR CANLIER yapmıştır. Webinar'a 11 kişi katılım sağlamıştır.

24-ocak-2024-iki.jpg

​1. Uluslararası Ekonomi ve Finans Kongresi

afis-turkce.jpg

Kongre Detaylarını görüntülemek için tıklayınız.

Panel Sunumu

Bölümümüz Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mortaza OJAGHLOU, 26 Aralık Pazartesi günü, Anadolu Eğitim ve Kültür Vakfı (AKEV), İstanbul Aydın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve İAÜ KURSAM'ın düzenlediği   "Dijital Dönüşüm, Sanallaşma ve Metaverse Ekseninde GIG Ekonomisi" panelinde Dijital Dönüşüm ve Davranışsal İktisat: Türkiye Örneği adlı sunumunu gerçekleştirdi.

Kongre Bildirisi

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Erginbay Uğurlu, 7-9 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen 7. Civil Engineering Architecture and Urban Development adlı konferansta "Urbanization and Climate Change: An Environmental Kuznets Curve (EKC) and STIRPAT Analysis: The Case of Turkey" adlı ortak poster bildirisi Dr. Öğretim Üyesi Mortaza OJAGHLOU tarafından sunuldu.

Canlı Yayın
Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Erginbay UĞURLU, 20 Aralık 2021 tarihinde Seda AKBAY'ın moderatörlüğünde sunulan BBN Ekonomi programında gündemi değerlendirdi.

metin içeren bir resim    Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Canlı Yayın
Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Erginbay UĞURLU, Ekotürk ekranlarında Eda Özdemir'in sunduğu GünSonu programında, başta Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat olmak üzere, ekonomideki son gelişmeleri değerlendirdi

Kongre Bildirisi

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Erginbay UĞURLU, 3-5 Kasım 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen International Conference on Applied Business and Economics konferansında ortak yazarlı "Effect of Covid-19 on the Mutual Trade Between Germany and Visedgrad Four" başlıklı bildirinin sunumunu gerçekleştirdi.

metin, poz, kişi, grup içeren bir resim    Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Keynote Speaker

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Erginbay UĞURLU, 7-8 Ekim tarihlerinde Prag Metropolitan Üniversitesi ve Anglo-Amerikan üniversitesi ortaklığında gerçekleştirilen IFRS: Global Rules and Local Use konferansında Keynote Speaker olarak yer almış ve hakemlik yapmıştır.

Canlı Yayın

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Erginbay UĞURLU, 31 Ocak tarihinde, BBN TÜRK kanalında Seda AKBAY'ın sunduğu BBN Ekonomi programına bağlanarak gündemi değerlendirmiştir.

güncelleme: 27.3.2024 11:54